Mindfulness

Grote bedrijven zoals Google en Twitter werken er al mee en ook kleinere bedrijven beginnen zich bewust...

Lees verder >

Grote bedrijven zoals Google en Twitter werken er al mee en ook kleinere bedrijven beginnen zich bewust te worden van de kracht van mindfulness. Minder...

Lees verder >

Grote bedrijven zoals Google en Twitter werken er al mee en ook kleinere bedrijven beginnen zich bewust te worden van de kracht van mindfulness. Minder stress en meer geluk bij de werknemer zorgen uiteindelijk ook voor een betere productiviteit. Een...

Lees verder >

Mindfulness: 1 opleiding

Filteren
Filter
Niveau
Toon alle niveaus
Opleider
Toon meer opleiders
Startmoment
Toon alle startmomenten
Variant
Toon alle varianten
Locaties
Toon alle locaties

ROC van Amsterdam - Flevoland

z Wie zijn we?
Het ROC van Amsterdam - Flevoland verzorgt middelbaar beroepsonderwijs voor jongeren en volwassenen op twaalf moderne mbo-colleges in Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Hilversum, Lelystad en Almere. Wij verzorgen onderwijs op alle niveaus en in bijna alle sectoren, van Zorg & Welzijn, tot Horeca en Administratie. Het ROC van Amsterdam - Flevoland kenmerkt zich door kwalitatief hoogwaardig onderwijs met veel aandacht voor de individuele student.

Mindfulness

Grote bedrijven zoals Google en Twitter werken er al mee en ook kleinere bedrijven beginnen zich bewust te worden van de kracht van mindfulness. Minder stress en meer geluk bij de werknemer zorgen uiteindelijk ook voor een betere productiviteit. Een win-winsituatie voor werknemer én werkgever dus. Hoe gefocust ben jij?

Trends & ontwikkelingen

Mindfulness en yoga, het is inmiddels gemeengoed en hoort steeds meer bij ons dagelijks leven. Ook bedrijven zijn meer en meer actief in ‘conscious business’. De nieuwe spiritualiteit is een van de snelst groeiende vormen van met bewustzijn bezig zijn. Steeds meer mensen beseffen dat ze veel tijd besteden aan dingen die ze geen energie geven. Ze worden moe, kijken op maandag al uit naar het weekend en branden langzaam op. Mindfulness is volledig in het hier en nu aanwezig zijn. Met je volledige bewustzijn datgene doen waar je op dat moment mee bezig zijn. Er is geen interne dialoog gaande, geen beelden die bovenkomen. En als ze al komen, dan kun je ze direct weer laten gaan.

Mindfulness als basishouding binnen je bedrijf is iets anders dan gezamenlijk een yogasessie doen. Het gaat om het zorgen dat mindfulness en bewustwording in alle praktische activiteiten leeft. Volledige focus van je aandacht op het hier en nu. Grote organisaties zoals LinkedIn, Coca-Cola, Google en Twitter omarmen de mogelijkheid om hun medewerkers met mindfulness bezig te laten zijn. Van een werkbespreking tot het aangaan van een nieuw project. Van het opruimen van je bureau tot het behalen van deadlines. Met positieve resultaten zoals minder stress en uitval, meer productiviteit en vooral meer geluk van de medewerkers.

Populaire opleidingen binnen Mindfulness zijn:

Mindfulness

Wil jij werken met meer focus? Wil je beter luisteren en inzien wat een gegeven situatie nodig heeft? Wil je jouw impact, veranderkracht en creativiteit verder ontwikkelen? Dan is de training Mindfulness een goede keuze. In deze training krijg je alle tools om mindfulness toe te passen in je dagelijks werk en leven. Met deze training haal jij betere resultaten vanuit meer rust en zelfvertrouwen.

Vitaal en Gezond in Werk en Privé

Een goede fysieke gezondheid, maar ook emotie, gedrag en sociale omgeving spelen een belangrijke rol in een gezonde leefstijl. Dat is ook waar vitaliteit over gaat. In deze vitaliteitstraining leer je hoe jij je lichaam en geest in evenwicht brengt. Je leert hoe je een goede balans tussen je werk en privéleven vindt en houdt. Zo krijg jij een opgeruimd hoofd, meer energie en ervaar je meer tijd voor je relaties op het werk, met familie, vrienden en jezelf.